KOOP een STEEN

 

Als particulier

Wat houdt die befaamde “KOOP een STEEN-actie” in? Heel simpel: in ruil voor een gift van €100 wordt uw naam als investeerder vereeuwigd in het nieuwe clubhuis. Per symbolische steen reserveren wij een plaatsje voor uw (bij)naam in onze houten RHINO-Wall.

Bovendien krijgt u per steen ieder jaar op uw verjaardag een gratis pintje in het clubhuis. Beschouw het als een soort van interestbetaling in natura. Dé investering van het moment!

Een RHINO-Wall? Wasda?

De RHINO-Wall is een neushoorn die we opvullen met namen. Bij één steen hoort één naam. De neushoorn zelf is zwart, waarna de namen ingekleurd worden in roze of wit.

De RHINO-Wall wordt minstens 6m².  Met andere woorden dé blikvanger van ons clubhuis. En daar mag jouw naam natuurlijk niet in ontbreken! Kies dus een originele

(bij)naam en vraag jouw steen aan.

Voorwaarden:

  • Geen symbolen

  • Max. 15 karakters, uitzonderingen mits

toestemming

  • Jouw (bij)naam bevat geen spaties.

Stel dat je een veel voorkomende naam hebt, kan je ook simpelweg jouw voornaam combineren met de eerste letter van jouw achternaam. Tom Bronckaert kan “TomB” worden.

Download hier: Infobrochure  + Invulformulier

Als zaakvoerder/ondernemer

Ook als zaakvoerder kan u een steentje bijdragen aan de bouw van ons clubhuis. Het principe blijft hetzelfde: in ruil voor een bijdrage van €100 (excl. BTW) per symbolische steen, reserveren wij een plaatsje voor uw onderneming in het clubhuis.

Voor minstens twee jaar komt de naam en/of het logo van de onderneming aan de ingang van het clubhuis in stickervorm. U ontvangt bovendien een factuur voor publiciteit, welke in te brengen is in de boekhouding. Tot slot heeft u als zaakvoerder ook recht op uw jaarlijks pintje op uw verjaardag!

Voor het bestellen van uw steen volgt u dezelfde procedure als voor de particulieren. Wij maken voor u een factuur op waarna u verdere instructies ontvangt.

Waar kan ik mijn steen bestellen?

Jouw (symbolische) steen kan je op vele manieren bestellen:

  1. Vraag een formulier aan bij een van onze spelers, of

  2. Vul het online-formulier in

Vervolgens maak je een overschrijving van €100 (per steen) naar BE54 0689 0615 1997, met de vermelding: “GIFT + voor-en achternaam”. Bij ontvangst van de betaling, wordt een eigendomsbewijs opgestuurd.

Contact 

info@rugby-oudenaarde.be

Adres terrein 

Aalststraat 182

9700 Oudenaarde