top of page

ONZE CLUB

‘Animal by Nature, Rhino by Choice’. Dat kan tellen als clubmotto en draait helemaal rond jezelf mogen zijn bij Rhinos Rugby Oudenaarde. Wie je ook bent, wij zorgen voor een aanbod waar jij je goed bij voelt. Iedereen heeft dus zijn plaats in onze club, dat kan je zien aan het ruime aanbod aan teams waar wij over beschikken maar ook aan de filosofie die wij onze begeleiders meegeven. We streven ernaar om een inclusieve club te zijn waar plezier en familiegevoel hand in hand gaan met straf, competitief rugby.

We staan ook voor een club die stevig verankerd wil zijn in de lokale gemeenschap. De buurtsportwerking waarmee wij inzetten op het bereiken van kinderen in meer kwetsbare buurten illustreert ons maatschappelijk engagement.

Naast de sportieve mogelijkheden zijn er tal van andere activiteiten waarmee we mensen samenbrengen. Denk maar aan het preseason-event, de jeugdkampen, de teambuildingsweekends, het kerstevent, de pasta-avond, de fuif, het galabal, de captainsbarbecue, de familiedag, enz…

118118261_2716449045234016_1406114054860
bottom of page