Fundagen - iedereen welkom

De zomer staat voor de deur en ook dan willen wij een sportief aanbod voorzien voor kinderen en jongeren. Onze trainers staan te popelen om jullie telgen te begeleiden in sport en spel. Dus niet getreurd als het gedroomde kamp al volzet was ... hier is ons aanbod.Tijdens de fundagen heeft iedere dag een ander thema. Zowel leden als niet-leden zijn welkom. Op deze dagen zal het voor een keer niet draaien rond rugby. Wel doen we tal van leuke activiteiten die begeleid worden door onze top-trainers. Voor de diehards zijn er uiteraard altijd rugbyballen in de buurt.

Het programma voor 6 tot 12-jarigen (°2009-°2015) van 5 tot 9 juli:

  • Maandag: Avontuur aan de Donk met o.a. vlottenbouw, suppen, slackline, skate-initiatie,... in samenwerking met de surfclub. Afspraak aan de Donk (Donkstraat 50, Oudenaarde).

  • Dinsdag: Bosdag in bos t' Ename met o.a. speurtocht, blote voetenparcours, kampen bouwen, bosspelen,... Afspraak aan bos 't Ename (Kapellestraat 101, Oudenaarde).

  • Woensdag: Rhino-beach-dag met o.a. waterpret, zandspelen, spike-ball, vliegeren... Afspraak aan het clubhuis (Aalststraat 182, Oudenaarde).

  • Donderdag: Koken met de Rhinos met naast het koken en eten zelf, allerlei opdrachten om de ingrediënten en kookspullen te verzamelen. Afspraak aan het clubhuis (Aalststraat 182, Oudenaarde).

  • Vrijdag: Op de Rhinos kermis & chilldag is er voor elk wat wils met volksspelen, springkasteel, actieve en rustige workshops,... Afspraak aan het clubhuis (Aalststraat 182, Oudenaarde).


Er is opvang vanaf 8 uur en tot 17 uur. De thema-activiteiten starten om 9 uur en eindigen om 16 uur. Een woordje uitleg bij de prijzen: Per dag: 30 euro voor het eerste kind binnen het gezin. 25 euro voor het tweede en elk volgend kind binnen het gezin. 7,5 euro als je over een OK-pas beschikt. Voor de hele week: 125 euro voor het eerste kind binnen het gezin. 100 euro voor het tweede en elk volgend kind binnen het gezin. 30 euro als je over een OK-pas beschikt.


Inschrijven en betalen.


3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven