top of page

Vacature klusjesman/vrouw

Ben jij iemand met twee rechterhanden? Ben je op zoek naar een klus-uitdaging? Heb je oog voor detail en onafgewerkte zaken? Viel het jou ook al op dat het RHINOS clubhuis wel wat extra TLC (tender, love and care) nodig heeft? De RHINOS zijn op zoek naar jou !


We hebben een pracht van een nieuwbouw, maar er is werk aan de winkel. Kleine klusjes zoals het opnieuw ophangen van een brandblusapparaat, het repareren van een terrastegel, een lek in de leiding onder de pombak, … maar ook grotere initiatieven zoals een plaats creëren voor de vele trofeeën, gevelreclame en gevelverlichting. We zoeken mensen die deze klusjes willen uitvoeren, maar ook iemand die ze opmerkt, noteert en coördineert.


Er is geen financiële vergoeding voorzien, maar uiteraard is er een (mooi) budget om de klussen uit te voeren. Daarnaast kom je terecht in een grote groep vrijwilligers die samen met jou instaan voor een schitterende clubhuisbeleving voor zowel de rhinos als hun supporters! Behalve af en toe eens zweten, is er ook een hoop plezier en doen we regelmatig iets extra’s!


Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact op met Thomas: thomas.berge@rugby-oudenaarde.be of 0499613180.


87 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page