top of page

Vacature Rhino barteam

Ben jij een RHINO vrijwilliger in hart en nieren? Vind jij een bar niet alleen interessant aan de klantenkant? Wil jij deel uit maken van een super tof en geëngageerd team? Vervoeg dan ons RHINO BARTEAM. Wordt één van de vaste bar tenders en zorg er voor dat de RHINOBAR draait als nooit te voren!


De RHINOS zijn naast atleten ook een bende gezelligaards. Ook supporters, sponsors, vrijwilligers en vrienden kunnen het clubsfeertje wel appreciëren. Het clubhuis speelt hier een centrale rol; hier wordt winst en nederlaag uitvoerig besproken, worden tactieken voor de volgende wedstrijd vastgelegd, komen ouders bijeen om hun kennis over de regels uit te wisselen, brainstormen vrijwilligers over een komende topactiviteit, brengen believers van de club hun contacten naar toe, … en wordt een aanzienlijk deel van het clubbudget vergaard. Hier moet, kortom, een goed draaiende machine achter staan.


We ZOEKEN nog enkele enthousiaste m/v om ons 17koppig barteam der barteams uit te breiden. De Rhinobar wordt telkens opengehouden door één van jullie samen met één of meerdere losse vrijwilligers. Jullie nemen het initiatief van begin tot eind en zorgen dat alles goed verloopt. Dit gebeurt met een flexibel beurtensysteem waarin iedereen één of twee bardiensten per maand opneemt. Dit is vooral op woensdagen / vrijdagen / zaterdagen en zondagen. Doordat we met velen zijn, is het steeds voor iedereen mogelijk 2 shiften te vinden die passen in de privé-agenda.


Naast deze 2 shiften per maand zijn jullie ook bereid een vijftal maal per jaar samen te komen voor opleiding. Denk aan een uitleg praktisch in de bar zelf, een tapcursus, een teambuilding, een avond rond alcoholbeleid en een marktonderzoek. De bedoeling is dat jullie deze functie erg serieus opnemen, maar dat we ons ondertussen ook enorm amuseren. Er is geen financiële vergoeding voorzien – we gaan er vanuit dat de ambiance, de appreciatie vanuit de RHINOfamilie en verwennerij tijdens de 5 opleidingsmomenten voldoende zijn om jullie over de streep te trekken.


Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact op met Thomas & Wout op barteam@rugby-oudenaarde.be of 0499/61.31.80


135 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page