top of page

Vacature Rhino keukenteam

Ben jij een (RHINO) vrijwilliger in hart en nieren? Vind jij een keuken ook aan de binnenkant interessant? Wil jij deel uit maken van een super tof en geëngageerd team? Vervoeg dan ons RHINO KEUKENTEAM. Wordt één van de vaste keuken en zorg er voor dat het clubhuis geurt als nooit te voren!


De RHINOS zijn naast atleten ook een bende gezelligaards. Ook supporters, sponsors, vrijwilligers en vrienden kunnen het clubsfeertje wel appreciëren. Het clubhuis speelt hier een centrale rol; hier wordt winst en nederlaag uitvoerig besproken, worden tactieken voor de volgende wedstrijd vastgelegd, komen ouders bijeen om hun kennis over de regels uit te wisselen, brainstormen vrijwilligers over een komende topactiviteit, brengen believers van de club hun contacten naar toe, … en wordt een aanzienlijk deel van het clubbudget vergaard. Hier moet, kortom, een goed draaiende machine achter staan.


We ZOEKEN nog enkele enthousiaste m/v om ons 8koppig keukenteam der keukenteams uit te breiden. Dit voor zowel samen koken voor grotere evenementen als het open houden van de keuken voor eenvoudige snacks (met een andere vrijwilliger). Jullie nemen het initiatief van begin tot eind en zorgen dat alles goed verloopt. Dit gebeurt met een flexibel beurtensysteem waarin iedereen doet wat hij of zij zelf kan. Dit is vooral op vrijdagen / zaterdagen en zondagen, maar ook door de week is er soms activiteit..


Naast deze keukendiensten zijn jullie ook bereid af en toe samen te komen voor opleiding of het maken van afspraken. Denk aan een uitleg praktisch in de keuken zelf, een cursus, een teambuilding, een avond rond voedselveiligheid en een marktonderzoek. De bedoeling is dat jullie deze functie erg serieus opnemen, maar dat we ons ondertussen ook enorm amuseren. Er is geen financiële vergoeding voorzien – we gaan er vanuit dat de ambiance, de appreciatie vanuit de RHINOfamilie en verwennerij tijdens het werk voldoende zijn om jullie over de streep te trekken.


Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact op met Tim Van Cauwenberghe op het nummer 0473 99 32 67
106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page