top of page

VRIJWILLIGERSWERKING

VRIJWILLIGERS, de motor van onze club. We zijn er ons volledig van bewust en er ook best wel trots op dat onze club enkel en alleen draait door de inzet van zo’n 300 vrijwilligers.

 

JA, 300! Want niet enkel trainers en bestuursleden die zot veel uren kloppen tellen mee. Ook de oma die foto’s van het team van haar kleinzoon aan de club bezorgt, de vader die de truitjes wast, de moeder die in de bar staat tijdens een wedstrijd en de spelers die een jeugdrefereecursus volgden, tellen mee!

 

Inderdaad, het vrijwilligerswerk in onze club bestaat uit honderden kleine taakjes in alle soorten en maten en voor élk engagement. We zijn er van overtuigd dat ieder van jullie iets kan vinden waar hij of zij zich goed bij voelt.

 

En vergeet niet, vrijwilligerswerk bij de Rhinos dient vooral plezant te zijn! Een ideale plek om nieuwe mensen te leren kennen of bij te praten met bekenden – en dat terwijl je de club weer een stap vooruit brengt! 

Lees alvast over enkele vrijwilligersjobs waarvoor we dringend extra mensen zoeken of GEEF JE OP om VRIJBLIJVEND gecontacteerd te worden als we op zoek zijn naar helpende handen.

 

Ben je al vrijwilliger? Dan zijn we benieuwd naar jouw feedback – heb je meegeholpen en wil je daar graag iets over kwijt: dit kan via deze form!

 

Hopelijk tot binnenkort!

Voor verder inlichtingen contacteer:

​Thomas Bergé

0499 61 31 80

thomas.bergé@rugby-oudenaarde.be

bottom of page