top of page

ZOMERKAMPEN JEUGD 2024

Ook onze klassiekers zijn terug van de partij! Niks leuker dan in aanloop van het nieuwe rugbyseizoen even te proeven van deze mooie sport of de reeds geleerde rugbyvaardigheden van onder het stof te halen. We spelen in op elk niveau en zorgen voor een gevarieerd programma. Dus naast een dagelijkse portie rugby, ook sport, spel en vooral veel plezier. Eén van de dagen is een uitstap en op donderdag houden we aansluitend een kleine BBQ met de ouders.


Deze zomer organiseren de Rhinos opnieuw twee zomerkampen:

  • Zomerkamp 6 tot 12-jarigen (°2013-°2018) van 19 tot 23 augustus

  • Zomerkamp 12 tot 15-jarigen (°2008-°2012) van 26tot 28 augustus

Voorkennis is absoluut geen vereiste. Het rugbykamp is de ideale start voor het komende rugbyseizoen. Alle activiteiten zijn gericht op rugby-plezier, sport en spel aangepast aan de leeftijd. De activiteiten zullen in de week voorafgaand meegedeeld worden. Ook de ouders zijn welkom op onze BBQ op donderdagavond 22 en dinsdagavond 27 augustus!


Elke ochtend en avond verzamelen we aan het rugbyveld in Oudenaarde, Aalststraat 182 (achter de Wereldbrug). Parkeren doe je best aan de school of aan de overkant van de Schelde (Eindrieskaai).41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page