top of page

WORD SPONSOR

Onze waarden verbinden aan uw bedrijf op en naast het veld

Toen William Webb Ellis in 1823 voor het eerst de bal in zijn handen nam tijdens een voetbalwedstrijd en er het veld mee overliep, had hij nooit kunnen dromen dat deze sport zo populair zou worden. Intussen is rugby uitgegroeid tot een van de grootste sporten ter wereld met wereldwijd 6,6 miljoen spelers. De wereldbeker rugby is elke vier jaar met 4,2 miljard kijkers, één van de best bekeken sportevenementen ter wereld. Ondanks deze groei, ligt de grootste kracht van rugby aan het onveranderd blijven van de basiswaarden: respect, discipline, moed en kameraadschap

Stabiele clubwerking

Het bestuur van de vzw wordt elk jaar opnieuw gekozen en staat in voor de leiding over de verschillende werkgroepen die we rijk zijn. Hieronder vallen jeugd, sporttechnisch, community en het clubhuis. Deze omkadering is goed op elkaar afgestemd.

Groeiende club

Op thuiswedstrijden halen we een 500-tal supporters. Via sociale media, deze site en maandelijks een nieuwsbrief, bereiken we hen het best. 

Brede club

In Oudenaarde en omstreken willen we ons profileren als een club die draagt en gedragen wordt in de gemeenschap. Dat dit recept werkt, merken we aan de grote diversiteit binnen onze club. Spelers, ouders, vrienden, familie en andere sympathisanten zijn van jong tot oud betrokken in de clubwerking. Want ook zij weten: eenmaal gebeten door rugby, laat het je nooit meer los.  Ook op sociaal vlak engageert onze club zich in het ontwikkelen van projecten met onze Rhino community.  lees meer

Om dit project te onderhouden én verder uit te werken, kunnen we alle steun gebruiken. We danken u alvast om te komen kijken op deze pagina en hopen uw interesse in de club gewekt te hebben. Meer concrete sponsorformules vinden jullie achteraan in onze nieuwe brochure.

Aarzel niet om contact op te nemen met vragen over een eventuele samenwerking tussen u(w bedrijf) en RHINOS Rugby Oudenaarde

Contacteer:

​Tim Van Cauwenberghe

0473 99 32 67

tim.vancauwenberghe@rugby-oudenaarde.be

VELDSPONSORS

Je logo komt in het groot op een paneel langs 1 van onze 2 velden gedurende 2 jaar.  De prijs varieert tussen de 250 euro en de 750 euro. Dit bedrag betaal je 2 jaar op rij met mogelijkheid om je contract te verlengen. 

veldborden.jpg

MATCHBAL

Wil je graag de aftrap geven van een match? Dit kan. Wij zorgen dat je logo in beeld komt en dat er een foto verschijnt op sociale media. Prijs = 100 euro.

bal van de match.jpg

TRUITJESSPONSOR

Je logo komt op de wedstrijdtruitjes van 1 van onze ploegen. Afhankelijk van de ploeg en de plaats op de truitjes betaal je tussen de 200 en de 5000 euro 2 jaar op rij.

IMG_20210228_182650.jpg

NIEUWE BROCHURE

Meer concrete sponsorformules vinden jullie achteraan in onze nieuwe brochure.

Ontwerp zonder titel.png

EVENEMENTSPONSOR

Elk evenement heeft zijn eigen formules en mogelijkheden. Een greep uit onze jaarlijks terugkerende activiteiten: spaghettiavond, galabal, preseason, ... . 

69673692_2418038015075122_35028556172891
bottom of page